De winkel        Onze aanpak  
Onze coöperatie wil duurzame voeding promoten en toegankelijk maken, dat wil zeggen voeding die gezond en respectvol is voor mens en milieu. Onze keuze valt daarbij natuurlijk op lokale producten, seizoensgebonden, biologisch of uit geïntegreerde landbouw, eerlijke handel, met zo min mogelijk tussenpersonen. Elk product zal aan zoveel mogelijk criteria voldoen en we werken aan etikettering zodat de klant gemakkelijk kan zien aan welke criteria is voldaan.

Onze uitdagingen zijn talrijk! Lokale voeding aanbieden en toch zorgen voor genoeg variatie in het aanbod (vooral in de winter), producten aanbieden tegen prijzen die haalbaar zijn voor de consument met respect voor het werk van kleine producenten, het aanbod variëren en een assortiment aanbieden voor alle budgetten, rekening houdend met de ​​beperkte ruimte die we betrekken (200 vierkante meter), verse producten aanbieden met beperkte technische middelen (bij de opstart zal er nog geen koelruimte zijn).
    Onze producenten  
Binnenkort vind je hieronder de lijst van onze zorgvuldig geselecteerde producenten en groothandels, evenals hun producten die onze supermarkt zal aanbieden.

Ons aanbod omvat verse producten (fruit, groenten, verschillende zuivelproducten, fijne vleeswaren, enz.). Een grote kruideniersafdeling met bulkproducten, hygiëne- en verzorgingsproducten, alcoholische of niet-alcoholische dranken ... De winkel wil ook 2 dagen per week een afhaalpunt zijn voor brood. Vlees-en vispakketten kunnen later toegevoegd worden... Zoals u zult begrijpen is de keuze van de producten een ‘work in progress’ en zullen we het aanvankelijke assortiment regelmatig uitbreiden en diversifiëren om te proberen in de behoeften van onze leden te voorzienBij de ingang van de winkel staat er een ideeënbus om je ideeën en wensen door te geven.

Ons formulier voor 
de bestelling van brood

Producten kiezen, een voorraad beheren, de hoeveelheden aankopen die nodig zijn om dagelijks een honderdtal mensen te bedienen, dit is natuurlijk een hele klus en het vergt expertise die we al doende leren. Het assortiment zal dan ook evolueren en uitbreiden naarmate we hierin meer ervaring opdoen.